27/3/22

PLAY - OUT ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ ( φωτορεπορταζ )

 


 

 

Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των play out για τον 3ο όμιλο της Α΄Πειραιά Ο ΑΟ. Κορυδαλλός υποδέχτηκε την Νίκη Ρέντη. Το ματς είχε 2 πρόσωπα. Στο πρώτο 45λεπτο και οι δυο ομάδες έδωσαν περισσότερο βάρος στην άμυνα τους με τους φιλοξενούμενους πάντως να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το τελευταίο σφύριγμα του κ. ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗ για το ημίχρονο τους βρήκε στο 0-0 έχοντας από 2 καλές τελικές προσπάθειες. 


 Χωρίς αλλαγές στις ενδεκάδες ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες αλλά με πιο επιθετικό προσανατολισμό. Έτσι στο 52ο λεπτό ο Παρπαργύρης ξέφυγε από την άμυνα του Κορυδαλλού και από την διαγώνιο της μικρής περιοχής κεραυνοβόλησε τον Κουλούρη για το 0-1. 


 9 λεπτά αργότερα όμως ο Δασκαλάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γιανναράκη και άφησε την Νικη Ρεντη με 10 παίχτες. Αμέσως το γήπεδο έγειρε με τον Κορυδαλλό να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες. Η πίεση αυτή ενισχύθηκε και με την έξτρα παρουσία ενός ακόμα χαφ. Ο Μανώλης Πράσινος έβγαλε από το παιχνίδι τον Δημητροκάλη ( στοπερ) περνώντας στο ματς τον έμπειρο Μπλέντζο. 


 Έτσι η πίεση αυξήθηκε στην άμυνα της Νικης με αποτέλεσμα στο 76ο λεπτό ο ΑΓΓΕΙΑΔΗΣ με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια . 1-1. Η πίεση συνεχίστηκε από τους Κορυδαλλιωτες. Η φιλοξενούμενοι έψαχναν την ευκαιρία για μία καλή κόντρα !! Και την βρήκαν. 


 

Στο 86ο 4 ποδοσφαιριστές της Νίκης έφυγαν στην κόντρα με έναν μόνο αντίπαλο. Ο Τόττης έβγαλε την κατάλληλη στιγμή πάσα στον Σάκα που σκόραρε για την Ρεντη αφού όμως λανθασμένα όπως φαίνεται και στο βίντεο ο δεύτερος βοηθός Φυρογένης υπέδειξε οφσάιντ ( πριν σκοράρει ο Σάκα ). Το τελικό 1-1 διατήρησε της 2 ομάδες στην ίδια θέση του βαθμολογικού πίνακα με το έργο και τον 2 συλλόγων να έχει ακόμα πολύ δρόμο !!!

 

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΩΣΤΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου